Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

The Walking Dead

LeoTar

11 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba ci się serial the walking dead ?

• Tak
      10
    • Nie
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

31933455341569766166.png

Większość z was może ogląda serial the walking Dead a może i nie .Serial jest mega fajny polecam mnie wciągnął i oglądam codziennie odcinek za odcinkiem.

co sądzicie o tym serialu i czy wam się podobają odcinki i co sądzicie o aktorach 

LeoTar ^^

35223511037872134049.gif

Opublikowano

Tak do 4 sezonu serial bardzo fajny, z*******y wręcz, ale jak teraz oglądam to w sumie masakra. Dużo zombie i tyle, moim zdaniem serial z sezonu na sezon traci klimat.

Opublikowano

Aktorzy bardzo dobrze dobrani, świetnie odgrywają swoje role. Niektóre odcinki były nudne, ale teraz podobały mi się, zwłaszcza motyw z Glennem (ogólnie dużą sympatią darzę parę - Glenn i Maggie). Polecam serial :)

Opublikowano

Serial jest znakomity, chociaż denerwują mnie niektóre postacie (jak kiedyś Lori, albo teraz Sam, szczególne w najnowszym odcinku S06E08), a tak to lubię jak kreują postacie. Fajnie też było patrzeć jak na jednym z grupy wilków Morganowi udało się chociaż troszeczkę wmówić jego ideologię życia (chociaż lepiej nie uprzedzać faktów).

Opublikowano

serial ejst dobry do sezonu 3 potem cały 4 to jakaś masakra ale jak się juz przez niego przebrnie to znowu zaczyna robić się ciekawy i bardzo wciągający, warto zwracać uwagę na zmiany w postaciach, transformacja Ricka lub Daryla są bardzo zauwazalne

Opublikowano

Właśnie obejrzałem najnowszy odcinek na necie no to mogę powiedzieć, że dzieci w tym serialu to naprawdę irytujące są.

Serial ogólnie należy do moich ulubionych i jest coraz lepszy moim zdaniem.

Tak jak kiedyś Ricka nie trawiłem za bardzo tak teraz uwielbiam.

VNp6c2U.png

Opublikowano

Szczerze mówiąc to miałem nadzieje, że przytrafi się tym dzieciom coś nieciekawego (Ci którzy, oglądali odcinek najnowszy pewnie się domyślają o co chodzi).
Co do serialu przypadł mi do gustu już po pierwszych odcinkach. Są oczywiście słabsze, nudniejsze, ale ogólnie większość jest spoko :)

Opublikowano

Wielu narzeka, że: Łee nic się nie dzieje, nie mordują tylko gadają...
Właśnie to jest z*******e w tym serialu, że nie pokazuje tylko mordu tylko prawdziwy survival.

Mogę się jedynie doczepić do niektórych scen gdzie bohater już powinien leżeć/chodzić jako zombiak, ale mniejsza :)

banner.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...